„MOJ SIN JE BIO DROGIRAN, UBIO MI JE BRATA“ Potresne reči čoveka iz Jarka u čijoj porodici se dogodila tragedija 

Bane Jovanović (26) i Stevan Nikolić (20) uhapšeni su u Hrtkovcima, nadomak Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su u četvrtak uveče oko ponoći u Jarku ubili Dragišu Jovanovića (53). Rastko Jovanović, brat ubijenog čoveka i otac osumnjičenog Baneta, pričao je o tragediji u njihovoj porodici. Iako potrešen zbog zločina koji je njegov sin počinio, Rastko navodi da je njegov sin bio problematičan.

– Bane je počeo da se drogira. Otišao je od kuće i oženio se sa nekom tamo devojkom. Kod njenog oca je moj brat kosio i sređivao, a tako je bilo i tog dana. Moj sin i njegov drug su došli nadrogirani, pravili su problema pa je izbila svađa, a potom i tuča. Eskaliralo je ubistvom – kaže potreseni čovek.

Podsetimo, kako je ranije govorio jedan meštanin ovog sela, dvojica mladića su mučki tukli ubijenog Dragišu.

– Udarali su ga dok nije izdahnuo, bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo – navodi naš sagovornik.

Kako dodaje, problem je nastao kada su se Bane i Stevan pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

– Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša Banetova žena . U toj kući se zadesio i njegov stric, i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli – prepričava sagovornik.

Telo ostavili u Jarku

Ubistvo je otkriveno kada je policija dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak.

– Dežurna služba policijske uprave u Sremskoj Mitrovici sinoć je oko 22 časa obaveštena kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak. Policijska patrola odmah je izašla na lice mesta. Utvrđeno je da je u pitanju telo Dragana Jovanovića zvanog Dragiša (54) iz Jarka, koji nije davao znake života – rekao je ranije izvor „Blica“.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare