JADAN ČOVEK! Gudeljov otac opisao JEZIVE DETALJE UŽASA – video sina kako NEPOMIČNO LEŽI, a onda je BEZ RAZMIŠLJANJA ovo uradio!

Na sinoćnjoj utakmici između Kordobe Rasing Ferola viđena je jedna užasna scena, kada je srpski fudbaler Dragiša Gudelj ostao da leži bez svesti na terenu.

Ovaj stravičan događaj je uznemirio svetsku javnost, a najteže je bilo članovima Dragišine porodice.

Njegov otac Nebojša je sinoć bio na stadionu, a sada je opisao detalje užasa.

– Još uvek sam u šoku. Gledao sam utakmicu sa tribina i kako je lopta bila na protivničkoj polovini, nisam obraćao više pažnju na Dragišu i njegovu poziciju na terenu. Odjednom čujem neku buku na tribinama i vidim da neko leži na terenu. Gledam gde je Dragiša i vidim da on leži na zemlji i ne pomera se! Mislim da sam bio tribinama još nekih 10-15 sekundi i posle toga sam poleteo ka terenu! Kako me znaju svi na stadionu nisu me ni sprečavali da uđem na teren. U momentu kad sam već bio blizu njega video sam da se kreće i kako hoće da ustane jer nije bio svestan šta se desilo – rekao je Nebojša Gudelj za Republiku, i potom dodao:

– Hteo je da nastavi da igra govoreći kako mu nije ništa, kako se sve u redu. Nije me video, ali kada sam mu se približio rekao sam mu sledeće: „tata je ovde, sve će biti okej, ne možes i ne smeš da igraš, ja idem sa tobom u bolnicu! Put do bolnice sa Dragišom od stadiona je bio moj najduži put u životu do sada – zaključio je Nebojša Gudelj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare