ANASTASIJA PODELILA SLIKU GUDELJA IZ BOLNICE! U velikom strahu, moli se za njegovo zdravlje

Anastasija Ražnatović na svom Instagram profilu podelila je sliku devera, Dragiše Gudelja, koji je juče kolabirao tokom utakmice i javno mu pružila podršku i pokazala kako se moli za njegovo zdravlje.

Dragiša Gudelj, rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje, juče je izgubio svest tokom utakmice njegove Kordobe protiv Rasing Ferola. Na sreću, lekari su brzo reagovali, a Dragiša je ubrzo došao sebi, čak je i želeo da se vrati na teren, ali mu lekari nisu dozvolili. 

Dragiša Gudelj

Njega su hitno prevezli u bolnicu, gde je zadržan preko noći na posmatranju, kako bi se uradili svi neophodni testovi. 

Anastasija Ražnatović, koja više od godinu dana uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom i živi sa njim u Sevilji u Španiji, sada se oglasila povodom nemilog događaja.

Anastasija je podelila fotografiju brata svog dečka i stavila emotikone srce, ali i pružila mu podršku na ovaj način i pokazala da se moli za njega da sve bude u najboljem redu.


Pomenutu sliku je najpre na svom profilu ubacio Nemanja Gudelj, koji je želeo da obavesti fanove kako je njegov brat u najboljem redu, kao i da iskaže svima zahvalnost. 

– Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija. Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri. Ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi. I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubav, nikada to nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala – napisao je Nemanja Gudelj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare