VELIKI HAOS ZBOG IBRAHIMOVIĆA I NEVEROVATNOG PODUHVATA! Zlatanu slavu ukrao fudbalski ANONIMUS, a MILIONI ljudi dovedeni u zabludu

Velika zbrka i zabuna dogodila se u petak a u glavnoj ulozi je Zlatan Ibrahimović i rekord koji je oboren.

Šveđanin ima 41 godinu i nedavno je postao najstariji fudbaler koji je postigao gol u Seriji A, a nakon što je ušao u igru na utakmici protiv Belgije, pojavila se informacija da je oborio još jedan rekord.

Ibrahimović je u 73. minutu utakmice kročio na teren, a brojni mediji širom sveta preneli su informaciju da je postao najstariji fudbaler koji je ikada igrao u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Među tim medijima je i planetarno popularni „433“ koji samo na društvenoj mreži Instagram ima više od 61 miliona pratilaca.

Informacija je velikom brzinom obišla planetu, ali ona nije tačna.

Naime, rekord koji je držao Dino Zof sa 41 godinom i 90 dana jeste oboren u petak, ali ga nije oborio Ibrahimović sa 41 godinom i 172 dana već Li Kašaro koji je samo četiri dana stariji od Zlatana.

Tako je nepoznati fudbaler Linkolna i reprezentacije Gibraltara „ukrao“ slavu Ibrahimoviću i izazvao veliku zbrku, piše Kurir.

Utakmica Gibraltara protiv Grčke je počela u isto vreme kada i susret Švedske i Belgije. Kašaro je igrao od prvog minuta, što znači da Ibrahimović ni na kratko nije bio rekorder.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare