ŠOK TRANSFORMACIJA MUŽA MIE BORISAVLJEVIĆ! Ovako je Bojan Grujić izgledao pre 15 godina (FOTO)

Pevač Bojan Grujić, muž pevačice Mie Borisavljević danas važi za jednog od najprivlačnijih muškaraca na estradi a nekada je izgledao potpuno drugačije. Pevač se prisetio svojih muzičkih početaka u „Zvezdama Granda“davne 2008. godine, a primetno je da se od tada mnogo promenio.

Bojan Grujić
foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

– To je bio baš baš naporan put. Nisam ja to nekako specijalno odlučio, prosto se tako desilo. Bio sam baš mlad i te 2008. godine ili 2009. čak, kada sam bio u „Zvezdama Granda“ bio sam baš mršav. Imao sam možda 70 ili 80 kilograma – objasnio je Bojan, pa spomenuo kako su njegove kolege iz takmičenja reagovale na njegovu promenu.

Bojan Grujić
foto: PRINTSCREEN ZG SPECIJAL

– Sećam se da sam ispao tada, otišli smo Petar Mitić, Saša Kapor i ja u baraž i sledeće godine kada sam se pojavio gledali su me i pitali se ko je ovaj. Sale i Žika su bili u šoku, pa bukvalno za godinu dana sam se toliko promenio. Ceo život se bavim sportom, ali tada je došao takav period da donesem odluku.

– Mnogo brže smrša nego što se ugoji, ako par dana malo propusti sklizne za deset kilograma. Ja kažem čoveče da li je moguće ovo? – dodala je Mia u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare