PRONAĐENE STVARI NESTALIH MLADIĆA? Tokom potrage nađen TRAG u blizini mesta gde su prijatelji bili na izletu pre drame na Dunavu

Grupa prijatelja i porodice nestalih mladića, čiji se čamac prevrnuo prošle subote na Dunavu, tokom organizovane potrage pronašla je u vodi stvari, za koje se sumnja da pripadaju nestalim drugovima Milošu, Milanu i Nenadu, saznaje „Blic“.

Kako se saznaje na licu mesta, u vodi blizu mesta gde su bili na izletu Milan Nikolić, Miloš Marković, Nenad Trivković i Mane K., koji je uspeo da se spasi, pronađene su stvari za koje se sumnja da pripadaju nestalim mladićima.

Podsetimo, mladićima se čamac prevrnuo u Dunavu kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila prošle subote oko 23 časova. Mane K. je uspeo da prepliva reku i kroz šiblje je pešaka pronašao prvu kuću u kojoj je zatražio pomoć.

Grupa porodice i prijatelja od jutros traga za mladićima. Potraga se vrši pešaka, u podeljenim grupama, kao i preko reke u čamcima.

Na licu mesta je i Mane K., jedini mladić koji je uspeo da se spasi.

Oni koji učestvuju u potrazi imaju zaštitnu opremu i podeljeni su u sedam grupa. Oni prolaze pored reke, kroz šiblje, blato i mulj.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare