„JESI LI JOŠ TU, MOLIM TE? NE MOŽEMO OVAKO DA ŽIVIMO!“ Vapaj supruge NARKO-BOSA iz Holandije KOG SU OTELI SRBI! Sve zbog KOKAINA

Intenzivna potraga belgijske policije za pripadnicima kriminalne grupe iz Srbije, koja je otela Mohameda Azaia (49) iz Antverpena, zvanog Lobanja, u toku je a njegova supruga Džamila oglasila se objavom na društvenim mrežama u kojoj moli da joj se suprug vrati živ!

Azai je, podsetimo, otet zbog sumnje da je posredovao u krađi tone kokainavrednog oko 25 miliona evra!

– Samo želim da moj čovek bude ovde, da se pojavi. Nedostaješ nam, toliko boli. Kada dolaziš, molim te? Jesi li još tu? Samo želimo da dođeš kući – napisala je Džamila i dodala:

– Molim te daj nam znak da si živ i dođi kući. Možemo li, molim vas, dobiti znak da je živ? Mohamed ne bi trebalo da bude tamo. Ovo nije naš svet. Ne možemo ovo više da trpimo, ne možemo ovako da živimo!

Pogledajte video OVDE

Džamila, inače poznata influenserka u Holandiji, ovom objavom se poslednji put oglasila, nedelju dana nakon što su otmičari podelili snimak na kom je Mohamed vezan lisicama i moli kradljivce kokaina da vrate tovar: „Sada je 1. mart, ja sam i dalje živ. Molim vas, pošiljka mora da se vrati!“.

Ona se, inače, i pre ovoga oglasila na Instagramu nakon čega su se u Antverpenu dogodila i dva bombaška napada, iza kojih, kako policija sumnja, stoje pripadnici kriminalne grupe iz Srbije, jer su bili usmereni ka Kralju i Smajliju, koje je oteti označio kao kradljivce belog praha.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare