ĐORĐE ĐOKOVIĆ PRISUSTVOVAO POROĐAJU Rasplakao se dok je pričao o Saški i nasledniku: „Video sam svašta, treba da budemo zahvalni ženama“

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov pre tri dana na svet je donela sina, kojem su dali ime Aleksandar, a u porodici Đoković se celu noć slavilo.

Đorđe je na proslavi održao emotivan govor, prilikom kog se i rasplakao, i priznao da je prisustvao porođaju svoje supruge.

– Želim svima da se zahvalim što ste došli, i da pošaljemo veliki pozdrav i zahvalnost Saški i svemu što je prošla. Ja sam danas prisustvao porođaju i video sam svašta nešto, i stvarno je neverovatan osećaj biti prisutan, to je nešto što bih preporučio svakome i mnogo je lepo kada dobijete dete u svoje naručje – rasplakao se Đorđe dok je ovo govorio, pa nastavio:

– Najponosniji sam na svetu što sam imao tu priliku da vidim i da osetim i da budem sa njom u tom trenutku, to je stvarno veličanstven momenat i mi muškarci treba da budemo zahvalni našim ženama na svemu što rade i što čine za nas, prenosi Blic.

Saška je ubrzo u opisu ovog videa stavila komentar: „Svaki put kad gledam ovaj video se rasplačem… Koliko sam srećna što imam ovakvu osobu pored sebe“.

Ime Aleksandar u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi“, ili samo „zaštitnik“.

Đorđe i Saška su se inače venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzno slavlje na dve lokacije u Beogradu i u Crnog Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović…

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare