UHAPŠEN MLADIĆ OSUMNJIČEN ZA UBISTVO STRICA KOD SREMSKE MITROVICE: Policija ga pronašla u jednom restoranu

Bane J. (26) i Stevan N. (25), koji su osumnjičeni da su sinoć oko ponoći u Jarku kod Sremske Mitrovice ubili Dragišu J. (53), prema nezvaničnim saznanjima uhapšeni su danas u Hrtkovcima.

Navodno su uhapšeni u okolini jednog restorana u Hrtkovcima.

Dragiša J, podsetimo, preminuo je od posledica prebijanja nakon što ga je sinovac Bane J. sa drugom tukao do neprepoznatljivosti.

– Udarali su ga dok nije izdahnuo. Bio je neprepoznatljiv. Od udaraca je dobio unutrašnje krvarenje. Strašno je šta se dogodilo, a još strašnije je što niko nije smeo da im priđe iako je dosta ljudi bilo okolo – rekao je Rambo Jovanović.

Problem je prema njegovim rečima nastao kada su se Bane J. i Stevan N. pojavili na vratima kuće jednog čoveka, inače oca bivše Banetove žene.

– Krenuli su da ih maltretiraju, tu su bile dve devojke, od čega je jedna bivša žena Baneta J. U toj kući se zadesio i njegov stric i samo je dobacio da ih ostave na miru. On je prvo zapretio stricu nožem, a kako su bili pijani, onda je Bane sa drugom uhvatio strica, izneli su ispred kuće i krenuli da ga udaraju gde su stigli – prepričava Jovanović.

Telo je odneto na obdukciju po nalogu VJT u Sremskoj Mitrovici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare