TIJANA MILENTIJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA! Nakon nasilja koje je preživela od strane bivšeg partnera, pevačica posle dve godine ponovo zaljubljena

Nakon nasilja koje je preživela od strane bivšeg dečka pre dve godine, pevačica Tijana Milentijević nije pričala o svojoj privatnosti i partnerima, a sada je za medije otkrila da je ponovo srećna u ljubavi.

Tijana Milentijević, javnosti poznatija kao „žena od sultana“, priznala je da ponovo uživa u ljubavi, nakon svih loših stvari koje su joj se desile sa bivšim partnerom.  

Tijana je pre dve godine doživela nasilje od svog dečka, zbog čega joj je trebalo dosta vremena da ostavi tešku prošlost iza sebe, a sada je ponovo srećna u ljubavi, ali o svom privatnom životu retko priča u javnosti.

Pevačica je sada priznala da je pronašla svoju ljubav, ali ne želi da otkrije ko je u pitanju, jer privatnost pokušava da zadrži za sebe, a i boji se da se ne izmaleriše. 

– Ja sam zaista sada srećna i ispunjena već duže vreme, ne govorim o tome javno. Svaki put kada sam o tome govorila nije ispalo dobro, tako da ću za sada sve to držati za sebe. Kada to bude nešto ozbiljno, podeliću sa svima, jedva čekam – izjavila je Tijana.

Pre dve godine je doživela nasilje od bivšeg dečka bubnjara, kada je, srećom, na vreme reagovala i pozvala policiju, a kasnije je izjavila da ju je udario nekoliko puta i tuširao hladnom vodom, te da je pobegla kada je pijan zaspao. Stidljivo je priznala i da je sve počelo iz ljubomore.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare