STIGLO UPOZORENJE: Teodora, prestani da poturaš lažne priče da si s Vildozom u vezi

Teodora Džehverović napravila je totalnu pometnju kada se nedavno pojavila na večitom derbiju u Pioniru.

Na dan utakmice u javnosti je odjeknula vest da je u vezi s košarkašem Crvene zvezde Lukom Vildozom, te je njen dolazak na večiti derbi samo dodatno podgrejao priče o njenoj navodnoj novoj ljubavi. Nekoliko dana se pisalo o vezi između pevačice, koja je učestvovala u prvoj sezoni „Zadruge“, i sportiste, a on je, kako saznajemo, ubeđen da svi ti navodi dolaze od nje. Zbog toga je Džehverovića upozorena da prestane da širi glasine o lažnoj ljubavi.

– Teodora ništa ne radi slučajno. Pre utakmice pojavile su se informacije da je u šemi sa Lukom. Pošto to nije tačno i njemu takve stvari baš smetaju, ubrzo se ušlo u trag ko je i šta plasirao i preko koga. Argentinski košarkaš ne želi da bude u javnosti zbog veze sa pevačicama, naročito rijaliti učesnicima, već isključivo zbog sporta. Zbog toga se nije ni oglašavao jer nije hteo da produbljuje priču. Oni koji se time bave ispitali su sve i saznali odakle vetar duva. Njoj je rečeno da se sa tim ne igra – kaže naš izvor.

Kako je Kurir već istražio i pisao, pevačica je navodno do ušiju zaljubljena u košarkaša i namerno je odlazila na mesta na koja ide i on kako bi mu se što više približila. Za razliku od nje, Vildoza prema Teodori ne gaji nikakve emocije, što ona pokušava da promeni na svaki način. Ipak, nakon nekoliko dana, kada joj je rečeno da zaustavi priče, ona se oglasila na Instagramu.

– Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg momka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se – napisala je ona.

Pokušali smo da dobijemo Teodorin komentar, ali ona po običaju ne odgovara na naše pozove.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare