Panatinaikos se oglasio o Vildosi! Zvezda na mukama, u priči 5.000.000 evra

Grčki mediji navode demantovanje priče da je napravljen dogovor o prelasku Luke Vildose iz Crvene zvezde u Panatinaikos.

Kako prenosi Sportal.gr, „zeleni“ demantuju konačan dogovor. U grčkoj štampi pojavila se vest da je Vildosa već potpisao za Panatinaikos. 

Svakodnevno su sve intenzivniji scenariji u medijima, u vezi sa narednim potezima Panatinaikosa koji se očekuju, kako bi se „zeleni” vratili na najviši nivo u Evroligi posle još jedne očajne sezone. 

– Jedan od ovih scenarija zahteva da Panatinaikos ne samo pažljivo prati, već i da na vreme vodi prve razgovore sa Lukom Vildosom i drugim igračima. Argentinski bek Crvene zvezde je navodno jedna od prvih meta Panatinaikosa uoči sledeće sezone. Naime, jučerašnje prisustvo Sanija Bećirovića u Beogradu da gleda utakmicu između Crvene zvezde i Baskonije raspalilo je scenarije za Vildosu. A nekoliko sati kasnije stigla je priča koja govori o potpisima! Konkretno, list „Lajvsport” u današnjem članku na naslovnoj strani piše da je Vildosa popustio pred intenzivnim pritiscima administracije Panatinaikosa i potpisao sa „zelenima” do 2026. godine – piše Sportal iz Grčke. 

U članku se, zapravo, navodi da će za naredne tri godine argentinska zvezda će dobiti sumu od pet miliona evra. U svakom slučaju, trenutna reakcija Panatinaikosa je sledeća – ne poriče da postoji interesovanje za Vildosu, ali napominje da trenutno nema potpisa ni sa jednim igračem. 

Panatinaikos je posebno naglasio da nije bilo definitivnog dogovora, niti da je bilo kakav pregovor dostigao nivo transfera. 

I jasno je da zeleni trenutno ne bi mogli da potpisuju igrače, pošto je sezona u toku. 

– Panatinaikos razmatra sve igrače sa najvišeg nivoa, takav je i Vildosa. Osim toga, priča da je sve dogovoreno i potpisano je naučnofantastični scenario – saopšteno je iz kluba. 

Međutim, takođe je jasno da je Vildosa jedna od prvih meta Panatinaikosa koja će pojačati spisak za narednu sezonu.

Podsećamo, Luka je potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, koja bi u slučaju transfera mogla da dobije obeštećenje, piše Sportal.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare