NOVI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA VESNE ZMIJANAC! Pevačici ugrađena tri bajpasa, a evo kako se sada oseća

Pevačica Vesna Zmijanac stabilnog je zdravstvenog stanja, a oporavak nastavlja u svom domu, u Beogradu.

Prema saznanjima izvora bliskog folk divi, ona se oseća dobro i svakoga dana je sve bolje.

– Vesni su ugrađena tri bajpasa. Situacija nije bila nimalo naivna kao ni prognoze lekara, ali je ona još jednom dokazala da je jača od svega što može da je zadesi- ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da se pevačica borila kao lav, te da je i drugim pacijentima na odeljenju kardiohirurgije podizala elan.

– Kada je primljena u bolnicu, situacija nije bila sjajna. Lekari su najpre pokušali da joj ugrade stent, ali u tome nisu uspeli. Nakon nedelju dana, ponovo su je operisali i tom prilikom ugradili čak tri bajpasa. Operacija je izvršena 9. marta, a nakon deset dana od poslednje intervencije, ona je otpuštena na kućno lečenje i u dobrom opštem stanju – ispričao je izvor, prenosi Kurir.

Vesna je i pre i nakon operativnog zahvata bila puna duha i pozitivne energije.

– Ona je tešila doktore umesto oni nju. Govorila im je: „Šta vam je, biće sve okej! Nećete me se tako lako otarasiti, imam još toliko toga da uradim u životu“. S pacijentima je isto zbijala šale, pa kada je napuštala bolnicu, svi su bili i srećni i tužni u isti mah – otkrio je izvor.

Pevač Slavko Banjac prvi ju je čuo po napuštanju bolničke postelje i radosne vesti je podelio sa svima koji je vole.

– Vesna izbegava telefonske razgovore i poruke, ali se Banjcu javila jer se druže čitavog života. Znala je da brine i da se moli za njeno ozdravljenje, pa mu se javila kako bi se i sam uverio da je opet ona stara – ispričao je izvor.

Nikolija: Mama se vraća na scenu

Vesnina ćerka Nikolija kratko se oglasila za medije i potvrdila da je njena mama sada stabilno, ali da neće davati izjave na ovu temu do njenog potpunog oporavka.

– Mama je uspešno operisana i sada joj sledi oporavak i mirovanje. Hvala svim prijateljima na brizi, i doktorima.Uz molbu novinarima da je u ovom trenutku mami kao i meni potreban mir, tako da se neću odazivati na pozive ni oglašavati na ovu temu dalje. Uz to što je javna ličnost, Vesna je pre svega moja mama, a meni je jedino važno da je ona dobro i da svakim danom bude sve bolje. Vratiće se uskoro na scenu, muzika je njena najveća ljubav, ništa ne brinite – istakla je ona.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare