MRŠ! NAJBOLJI IGRAČ ZVEZDE NAPRAVIO CIRKUS! Kampaco prekinuo Nedovićev intervju i NASMEJAO SVE! (VIDEO) 

Odlična atmosfera vlada među košarkašima Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju sa 74:63 u okviru 30. kola Evrolige i tako zadržali kakve-takve šanse da se plasiraju u četvrtfinale Evrolige, piše Informer.

Igrači su nakon meča bili izuzetno raspoloženi, o čemu svedoči i situacija prilikom davanja izjava. Nemanja Nedović je razgovarao sa novinarima o najnovijoj pobedi i daljim šansama Crvene zvezde, a usred intervjua u kadar je upao Fakundo Kampaco i u šali se obratio srpskom reprezentativcu.

Viknuo je „MRŠ“, i to na čistom srpskom, čime je zasmejao i Nedovića i prisutne novinare, ali i navijače na društvenim mrežama. Nemanja mu je odgovorio sa „Ćao, mrš“, a potom je pojasnio o čemu se radi 

– On (Fakundo Kampaco, prim.aut.) to govori otkako je došao ovde. Non-stop ponavlja neke stvari, propričaće srpski do kraja sezone – poručuje Nedović.

To samo dokazuje da je atmosfera među igračima crveno-belih jako dobra, uprkos nekim lošim rezultatima u poslednje vreme. Podsetimo, Nedović je početkom sedmice organizovao roštilj na svom imanju, gde su prisustvovali svi košarkaši Zvezde sa svojim porodicama.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare