„KOCKAR SAM!“ Ana smogla snage i progovorila o svojoj prošlosti, bila je primorana da se oda poroku?!

Ana Ćurčić je priznala kako se kockala van rijalitija, ali je pokušala da se opravda, rekavši da je niko nije pitao zašto je to radila, aludirajući da je morala kako bi zaradila novac.

Zvezdan Slavnić je gostujući u emisiji kod Filipa Cara otkrio kako su on i njegova bivša nevenčana supruga, Ana Ćurčić, kockali u spoljašnjem svetu.

Nakon toga je Ana došla u emisiji i potvrdila Zvezdanove reči, ali i pokušala da se opravda, rekavši da je niko ne pita razlog zbog kog se odala tom poroku. 

– Svi se pitaju što sam ja došla, ja sam neko ko je ostavljen, sa njegove tačke gledišta sam neko ko ga je izdao, a ja sada preuzimam da sam za sve kriva. Mene su pozvali, ja sam došla jer sam ostavljena i prevarena. Ne takmičim se, ja ne želim Zvezdanu loše, želim mu sve najlepše, ali to želim i sebi – počela je Ana, pa nastavila:

– On je za 15 godina izneo dve stvari o meni, da sam varala muža, iako se to nije deilo. Da li sam varala Zvezdana? Kockar sam, a niko da pita žašto sam išla da se kockam. Ja sam ovde došla kao povređena žena, koje je došla da se bori, ja se nikome ne opravdavam – rekla je Ana. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare