ANDREA ČEKIĆ OBJAVILA SLIKU NOVOG MOMKA?! Uživaju zajedno na plaži, pevačica se više ne krije?!

Pevačica Andrea Čekić objavila je na svom Instagram profilu sliku zgodnog mladića sa kojim uživa zajedno na plaži, čiji identitet je vešto sakrila.

Pevačica Andreana Čekić odlučila je da napravi mali predah od svih obaveza, te je otputovala u Dubai na odmor.

Andreana Čekić na odmoru u Dubaiju

Andreana je na svom profilu objavila jednu fotografiju misterioznog muškarca na plaži i tim potezon zaintrigirala javnost. 

Na slici se može videti mladić koji sedi ispred nje, a pevačica je iskoristila trenutak i slikala tajanstvenog momka.

Misteriozni mladić sa storija Andreane Čekić

Pevačica nije želela da otkriva njegov identitet te je zamutila pomenutu fotografiju, a mnogi spekulišu da je ovim potezom želela da saopšti fanovima kako ima dečka, čiji identitet ne želi još da otkrije. 

Podsetimo, ona iza sebe ima brak sa Ivanom Miladinovićem od kojeg se razvela kako zbog kako psihičkog maltretiranja, tako i prevara koje je kasnije iznela u javnost.

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama, psihičkog terora koji sam pomenula, takimičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog – ispričala je Andreana svojevremeno za Svet.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare