ZAVIRITE U PORODIČNO GNEZDO ĐOKOVIĆA! Ozidani kamin, nameštaj od drveta i topla atmosfera! Ovde će uživati njihov naslednik 

Rođeni brat najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Đorđe Đoković i njegova supruga Saška Veselinov ostvarili su se u najvažnijoj životnoj ulozi – dobili su sina.

Saška Veselinov, Đorđe Đoković
foto: Printscreen/Instagram

Za svog naslednika Saška Veselinov i Đorđe Đoković je odabrao staro srpsko ime Aleksandar. U večernjim satima porodica Đoković je daleko od grada, u Rumi organizovala porodično veselje, na kojem je za atmosferu bila zadužena Aleksandra Prijović.

Oni su pozvali samo najbliže rođake, porodicu i prijatelje koji su ovo veselje upriličili po starim običajima, cepajući ponosom ocu majcu i pevajući stare srpske pesme.

Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov

Na njoj su pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Milica Pavlović, Saša Kovačević i Aleksandra Prijović. Drugi dan bio je rezervisan za građansko venčanje, te su mladenci pored same obale još jednom izgovorili „da“.

U medijima su mogli da se pročitaju navodi da ih je svadba koštala čak 150.000 evra, kao i da je samo pevačima plaćeno 65.000 evra.

I pre nego što su upriličili svadbeno veselje Đorđe i Saška su već imali na umu gde će da sviju svoje porodično gnezdo. Uredili su ga prema svojim potrebama.

Oni su se odlučili za veliku dnevnu sobu, iz koje se vide stepenice koje vode na sprat ispod, ogroman, ozidani kamin u kojem gori vatra, a nameštaj u ovoj prostoriji je izrađen od najfinijeg drveta.

Prostoriju su oplemenili cvećem i ukrasnim vazama, a Saška je pokazala i kupatilo sa keramičkim pločicama.

Saška Veselinov
foto: Printscreen/Instagram

Ceo stan odiše prijatnom atmosferom, a ono što svi željno isčekuju jeste i da vidimo kako će izgledati soba malenog Aleksandra kada bude došao sa mamom iz porodilišta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare