VIKAO JE „UPRAVNIČE, UPRAVNIČE“ DOK GA JE GIŠKA U ZATVORU TUKAO?! S njim se zakačio dvaput, ali sa ovim kraljem fer tuča nijednom!

Đorđe Božović Giška se tukao na fer s tadašnjim momcima kao što su Žorž, Gidra, Ćenta i Jokso. Sa poslednjim se čak dva puta tukao, jednom u Beogradu, drugi put u Podgorici. Ova druga tuča je trajala 45 minuta i to je navodno snimio Ratko Đokić.

U zatvoru Giška je imao ferku sa Ćentom,koji je, kako se priča, navodno prekinuo tuču vičući: „Upravniče, upravniče“, dok ga je Giška tukao.

Njihov sukob vuče korene od ranije kada je Giška bio tek klinac, a (Rade Ćaldović) Ćenta mu napravio zasedu sa grupom momaka koji su ga pretukli.

Kada je Giška sa Asimom Čauševićem prvi put stigao u Italiju, dočekali su ga Drne i Ćenta sa ekipom. Na Asima su krenuli nožem, on je uhvatio sečivo šakom i isekao prst, a Ćenta je viknuo Drnetu da puca na Gišku. Pištolj je zakočio. Drne je rekao: „Bog te čuva“ i bacio pištolj. Drne je postao vođa italijanske mafije u Milanu i Giškin prijatelj, objavila je Fejsbuk stranica Legende devedesetih.

Giška je čuo da ga je Ljuba Zemunac navodno ogovarao i došao sa Borisom Petkovim kod Doma omladine. Giška mu je rekao: „Biraj oružje da to rešimo.“ Ljuba ga je zagrlio i rekao: „Pusti te zle glasove što nas provociraju, mi smo dva viteza, ti si kao ja.“ Tad su postali prijatelji.

Kad je Ljuba ubijen, Giška je Ćenti poslao pismo povodom toga i rekao da se odriče Majmuna jer je to kukavički što je uradio.

Vuković se tek posle Giškine smrti pojavio u Beogradu i preuzeo Voždovac, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare