TEA GA ISPROVOCIRALA, VODITELJ JOJ ODGOVORIO! Siniša Medić‚ ponovo potkačio Tairovićevu! 

Voditelj Siniša Medić odgovorio je na komentar Tee Tairović u emisiji „Amidži Šou“ u kojoj je kazala da postoji voditelj koji je nervira, ali da mu je zaboravila ime. Medić je shvatio da je reč o njemu, pa joj je suptilno odgovorio.

Tea i Siniša su imali konflikt jednom prilikom kada mu je bila gošća, te je ona umalo napustila emisiju jer joj je postavio provokativno pitanje. 

A kada je nedavno gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji gde je dobila pitanje koji joj je najomiljeniji voditelj, na šta je ona ostala nedorečena iako su svi pomislili upravo na Sinišu zbog konflikta koji su imali.

Tea je izjavila da ne može da se seti imena i prezimena voditelja kojeg ne podnosi, pa ju je Siniša podsetio i ponovo isprovocirao spominjući broj dva zbog eksplicitnog video snimka u kojem pevačica oralno zadovoljava muškarca dok istovremeno u ustima ima i seksualno pomagalo. 

– Zovem se Siniša a prezivam Medić ..a ipak su dva DVA…gledali smo. Ali doćiću na Taš , kupiću i kartu – napisao je Siniša ironično, a mnoge je šokiralo to što voditelj želi da dođe na njen koncert uprkos tome što nisu u dobrim odnosima. 

Podsetimo, konflikt sa Sinišom nastao je oko Teinog eksplicitnog snimka koji je osvanuo u medijima, a na pitanje voditelja o istom, pevačica je odbijala da razgovara na tu temu što je dodatno podgrejalo lošu atmosferu u emisiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare