„RULJA OD 30 LJUDI JURILA JE S MOTKAMA OD METAR“ Očevici navijačke tuče na Novom Beogradu u šoku: „Navalili su iz žbunja sa kapuljačama na glavi“

U noćašnjem sukobu na Novom Beogradu, u kome su učestvovali navijači Crvene Zvezde i Partizana povređeno je najmanje deset osoba, među kojima ima i dece, a na licu mesta su i jutros vidljivi tragovi jezivog sukoba. U masovnoj tuči učestvovalo je više od 30 ljudi, a kako „Telegraf.rs“ piše, navijači Partizana igrali su košarku kada su ih žbunja napali navijači Crvene zvezde. Na glavama su imali kapuljače, a u rukama motke i palice.

Žena koja živi u blizini mesta gde se sinoć dogodila jeziva tuča za Telegraf.rs svedoči kako je sve počelo.

-Bilo je to sinoć oko 23 sata. Rulja od njih 30 projurila je sa sve motkama od metar dužine. Znam da su teže povređena tri mladića, a deset lakše – kaže jedna od stanarki za Telegraf.rs.

Kako se navodi, učesnici tuče su nakon makljaže pobegli ka Zemunu.

-Kada je došla policija, razbežali su se prema Vojvođanskoj ulici i pobacali te motke, ali ih je policija pokupila zbog dokaza – kaže sagovornica za Telegraf.

Ona dodaje da sinoćni slučaj nije jedini i da su slični prizori česte pojave u novobeogradskim blokovima, naročito u ovom kraju.

-Ovde su stalno tuče, tu u rupi kod garaža su im „štekovi“ odatle kreću i ovde se stalno biju – kaže i dodaje da je u ovom kraju to normalna pojava.

U sinoćnjem obračunu povređeno je i nekoliko maloletnika. Kako Telegraf.rs saznaje, oni su prebačeni u Tiršovu.

Iako je jedan zadobio teže telesne povrede u vidu preloma, svi su nakon dijagnostike otpušteni na kućno lečenje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare