RADA MANOJLOVIĆ KAKVU DO SAD NISTE IMALI PRILIKE DA VIDITE! Uhvaćena bleda i čupava, zbog bolesti otkazala sve a evo šta RADI 

Pevačica Rada Manojlović bori se sa zdravstvenim problemom zbog čega je otkazala sve nastupe, a sada je objavljen snimak njene sestre Marije i nje na kojem je ona poprilično ubledela.

Nije poznato koliko dugo je pevačica zdravstveno loše, jer je nedavno na ulici usnimljena dok obavlja svakodnevne poslove sa sestrom.

Rada Manojlović
foto: printscreen Paparaco Lov

Rada se našla sa sestrom Marijom i svi su bili šokirani pevačicinim izgledom jer joj je kosa bila umršena, a lice bledo. U crnoj, dugačkoj jakni Rada je, očigledno, obavljala administrativne poslove jer je u rukama imala fasciklu.

Rada Manojlović
foto: printscreen Paparaco Lov

Manojlovićeva je pokušala da popravi izgled dok su zastale ispred jedne trafike, a potom su ušle u pekaru. Posle doručka ušle su u fotokopirnicu u kojoj su radnicu poslužile kiflicama. A kada su obavile poslove, ušle su i u prodavnicu u kojoj su kupile dosta voća, verovatno da bi unele što više vitamina zbog virusa koji je pevačica dobila.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare