PENZIONER PRONAĐEN ISPRED KAFANE SA MODRICAMA! Istražuje se otkud mu povrede na licu, evo šta je on rekao policiji 

Penzioner D. S. (69) iz okoline Velike Plane povređen je sa vidljivim povredama glave ispred jedne kafane, nakon čega je prevezen kod lekara.

Kako Kurir saznaje, o slučaju je obavešetna policija, ali i Osnovno javno tužilaštvu u Velikoj Plani, a istraga je u toku.

– Sve se dogodilo u ponedeljak uveče u Novom Selu nadomak Velike Plane. Policiji je prijavljeno da je ispred lokalne kafane jedno lice u vidno alkoholisanom stanju leži sa povredama na licu. Pripadnici MUP su izašli na teren negde oko četri sata ujutru i zatekli povređenog muškarca – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Povređeni je imao brojne masnice na licu, a očevici kažu da je D. S. jedva stajao na nogama i da je bio pijan. Navodno, on je tada inspektorima rekao da ne zna da li ga je neko napao i pretukao ili se povredio prilikom pada.

Kako navodi naš sagovornik upoznat sa slučajem, povređeni je kolima Hitne pomoći prevezen kod lekara, a konstatovane su mu lakše povrede.

Meštani Novog Sela kažu da se po selu priča da je D. S. dobio batine u kafanskoj tuči.

– Priča se da je dobio batine u kafani u koju često dolazi. On kad popije malo je nezgodan, voli i da uvredi i da provocira – kažu žitelji sela i dodaju:

– Kažu da su ga petorica tukla, a kasnije ostavila ispred kafane da leži. Lice mu je unakaženo, a bio je i u bolnici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare