CEO SVET PLAČE OD SMEHA NA OVAJ PRIZOR: Tajson mislio da je popularni Rus DETE, a ne momak od 20 godina! Njegov potez je URNEBESAN

Legendarni bokser Majk Tajson podigao 20-godišnju internet senzaciju, Rusa Hasbulu Magomedova i pokušao da ga ugrize za uvo, a snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ikonu boksa ne treba posebno predstavljati, dok je Hasbula novije lice na „sceni“, a proslavio se zbog retkog genetskog poremećaja zbog kog s 20 godina još uvek zvuči i izgleda kao dete. Na kratkom snimku objavljenom na Tviteru gledaoci su svedočili simpatičnom „obračunu“ Tajsona i Hasbule, koji su glumili da su usred bokserskog meča, dok Majk nije digao malenog Hasbulu poput deteta i hteo da ga „gricne“ za uvo, baš kako to roditelji rade deci.

Vrlo verovatno, uzbuđeni Tajson nije pomislio da uprkos građi deteta, popularni borac Hasbula nije predškolac, već čovek u svojim dvadesetim.

– Plačem od smijeha. Majk sve vreme misli da je Hasbula dete, a ne 20-godišnjak – napisao je jedan korisnik Tvitera.

– Dobro, ko će reći Tajsonu istinu? – stoji u jednom od popularnijih komentara ispod videa.

Tajson je samo jedna od zvezda koju je Hasbula upoznao, a družio se i s Kabibom Nurmagomedovom, UFC-ovom megazvezdom. Na Instagramu Hasbulu prati 7.7 miliona ljudi, svetom putuje u privatnim avionima i automobilima, a brojne svetski-poznate kompanije i brendovi ga sponzorišu. Prošle godine je potpisao i višemilionski ugovor s UFC-om, što otvara novo poglavlje u avanturama ovog mnogima dragog Rusa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare