PROSLAVILA SE BOMBASTIČNOM ZADNJICOM A EVO KAKO JE NEKADA IZGLEDALA! Prvo javno pojavljivanje Sandre Afrike i sve njene PROMENE! 

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi a nekada je izgledala drugačije.

Prvo javno pojavljivanje bilo je sa pevačem Miletom Kitićem kada se pojavila kao njegova igračica na sceni a tom prilikom je svima zapala za oko njena zadnjica.

Sandra Afrika
foto: Printscreen YT

Kasnije se sve više pojavljivala sa njim, a spekulacije o mogućoj vezi između njih su se rapidno širile što je ona oštro demantovala.

Sandra Afrika
foto: Printscreen YT

Sandra je u jednom trenutku presekla i odlučila da se upusti u solo karijeru i oproba kao samostalni izvođač.

Sandra Afrika
foto: Printscreen YT

Prvu pesmu sa kojom se predstavila jeste pesma pod nazivom „Afrika“ a svoj zaštitni znak (zadnjica) je zadržala u prvom planu.

Sudeći po video snimku, pevačica je oduvek bila zgodna, a njena pozadina koja je prirodna što je još veće iznenađenje, oduvek je bila prepoznatljiva i uočljiva.

Lice pevačice je nešto drugačije jer se podvrgla estetskim korekcijama ali minimalno, jer lični opis kao neke koleginice sa estrade nije promenila.

Za razliku od danas, ima drugačije obrve i uvećana usta i grudi, dok sve ostalo izgleda kao i ranije. Dugu kosu je zadržala ali promenila boju, te je iz crne prvobitno bila brineta, a onda i nešto svetlije nijanse, dok je sada gotovo plava.

Ono što se kroz godine nije menjalo jeste njen pomenuti zaštitni znak, koji i dan danas mami dah u njenim spotovima, a zbog toga ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih estradnih ličnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare