JEZIVO! HULIGANI MU PRETILI VAĐENJEM OČIJU! Srpski golman i kapiten kluba PRIČA O PAKLU U NOVOM PAZARU! 

Kapiten Novog Pazara Filip Kljajić preživeo je pravu torturu.. Nekadašnjeg golmana Partizana, Rada, Metalca… brutalno su izvređali navijači kluba za koji nastupa, najpre posle utakmice sa Kolubarom u subotu, a onda i danas.

– Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili – rekao je za „Novosti“ Kljajić. 

Posle tri slobodna dana, vratio se Kljajić u Novi Pazar, gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović juče organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, kako bi se pomirili.

– Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči.

O narednim potezima još nije odlučio. 

– Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub – zaključio je Kljajić. 

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare