GRADI NOVU POSLOVNU IMPERIJU! Đoković investira MILIONE u jedan od NAJSKUPLJIH GRADOVA na planeti! 

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno slavi rođenje bratanca i odmara s obzirom na to da mu je zabranjeno da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Novak je pauzu iskoristio da skokne do Dubaija gde je dao opširan intervju za „CNN“ u kome je govorio o karijeri, planovima na terenu ali i van njega.

Đokovićeva ideja je da investira u start-apove, jer uživa u procesu izgradnje nečega iz temelja.

– Naučio sam mnogo lekcija iz tog iskustva, i volim uzbuđenje da napravim nešto od nule i da to zaista radim od početka. Mogu da povučem paralelu sa svojim životom i svojom karijerom sa ovim procesom izgradnje pojedinca, vozila ili biznisa projekta, uzimajući u obzir sve korake, a zatim kada vidiš kako se to ostvaruje je nešto zaista uzbudljivo – naveo je drugi reket planete.

Srpski as je oformio poslovni tim koji će se baviti investiranjem u UAE i primarna baza će biti Dubai. Nema sumnje da će to biti sigurno jedna velika poslovna imprerija. 

 Dok razgovaramo, moj poslovni tim razmatra različite lokacije za uspostavljanje fonda preduzetničkog kapitala. Kao što sam rekao, a Dubai je verovatno prioritet u tome. Dubai je veoma važan za mene kao tenisera. Koristio sam Dubai kao bazu za treninge, kao turističku destinaciju, a sada želim da istražim mogućnost da Dubai bude mesto poslovnih investicija – objasnio je Novak.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare