EVO KOME MILICA PAVLOVIĆ POLAŽE RAČUNE! Pevačica sela oči u oči, da prizna SVE! 

Milica Pavlović ima malo ljudi iz svog okruženja sa kojima priča sve detalje iz svog privatnog života a među njima je i njena tetka, za koju je pevačica jako vezana, pogotovo od momenta kada je ostala bez svojih najbližih, baba Rade i dede Vladimira koji su preminuli prošle godine.

Milica je na svom instagramu profilu podelila je priču uz opis „Kad meni tetka skuva kaficu, pa krene da me ispituje“ i time stavila do znanja kome polaže račune i odgovara na sva pitanja koja se kroz medija šire.

tetka
foto: Printscreen instagram

Od kako se pojavila na muzičkoj sceni ne prestaje da niže hitove i bude u centru dešavanja i na visini zadataka.

Nedavno je održala i svoj prvi solistički koncert u hali Pionir u Nišu, nakon nagrade za album 2022. godine Pavlovićeva je najavila još jedan album koji će izaći u maju ove godine, otkrila da će ove godine biti i koncert u Areni ali datum još uvek nije otkila.

Milica Pavlović
foto: Instagram

Pevačica radi punom parom, ali uspeva i da se pojavi na proslavama i veseljima svojih prijatelja, te je pre neku noć bila na rođendanu Sofije Milošević u društvu svoje koleginice i drugarice Jelene Karleuše. Milica je prošle godine ostala bez bake i deke koji su joj bili kao roditelji, otac joj je u inostranstvu, sa majkom nema kontakt ali ima tetku koja živi u Beogradu, ogromna joj je podrška i očigledno jedna od retkih osoba kojima mlada zvezda prepričava sve što joj se u životu dešava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare