DRUGO DETE ZANEMARILI ZBOG NOVOG BIZNISA! Sloba i Jelena proslavili, a onda otkrili šta je to GDE ĆE ZARAĐIVATI

Sloba Vasić i njegova supruga Jelena Karagić su zajedno pokrenuli svoj novi biznis, a nedavno su proslavili novi početak u svom životu sa svojim prijateljima i porodicom.

Sloba je istakao da je nakon sedam meseci truda i rada, konačno vreme da počnu, ali da ni jedan posao nije siguran u današnje vreme.

– Nakon sedam meseci rada i truda, vreme je da se počne, sada vidim da se sve isplatilo. U današnje vreme ništa nije sigurno, ni jedan posao, ali da se radi mora, a Jeleni je to struka, tako da se nadam najboljem – rekao je Sloba i dodao:

– S obzirom da sam na sceni već 15 godina, imam dosta iskustva što se svega tiče. Ali ona svoj posao zna najbolje i najbolje će ga raditi.

Jelena je naglasila da joj je muž mnogo pomogao oko svega, ispunjavao joj svaku želju i da je ona svoj posao najbolje radila uz njegovu podršku. Takođe je priznala da planiraju proširenje porodice, ali da prvo želi da se ostvari u poslovnom svetu.

– Sloba mi je najveća podrška i vetar u leđa, čak i kada sam bila na fakultetu. Iskreno, da nije bilo njega i podrške ovo danas ne bi bilo ovako, možda se ne bih ni usudila da probam tako nešto – izjavila je Jelena i priznala da planiraju proširenje porodice:

– Da se nije desilo sve ovo sa mojim poslom, verovatno bi već imali drugo dete. Pričali smo i došli do zaključka da smo mladi i da za sve imamo vremena. Prvo da se ostvarim u poslovnom svetu, da sve prođe kako treba, pa ćemo onda raditi na bebi, prenosi Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare