DROGIRAN VOZAČ NAPRAVIO HAOS! Detalji dramatične policijska potere u Novom Sadu 

Vozač (26) automobila marke“ BMW“ koji je juče popodne, divljao na novosadskim ulicama i bežao od polcije, zadržan je u policiji , a tereti se za prekršaj nasilničke vožnje.

Podsetimo, prava filmska potera odigrala se juče u Novom Sadu posle 17 časova, kada je vozač plavog BMW-a pokušao da pobegne od policije i tom prilikom se zakucao u betonski bedem.  

– Sve je počelo kada je vozač odbio da se zaustavi kada su ga zaustavljali saobraćajni policajci. Prolazio je kroz nekoliko crvenih svetala i udarao u druga vozila. U Ulici Save Đisalova je udario u jednu kuću, ali se ni tu nije zaustavio, već je nastavio da vozi. Vozio je trotoarom, prelazio razdelne trake, a na raskrsnici Karađorđeve i Šajkaške ulice je udario u betonski bedem, i tu se policijska potera završila njegovim hapšenjem – kaže za Informer izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da su potom policajci izvukli i vozaču stavili lisice na ruke.

– Nakon hapšenja utvrđeno je da je vozio je neregistrovan automobil, bez vozačke dozvole, kao i da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci-  objasnio je naš sagovornik i dodao da će uhapšeni vozač biti izveden pred sudiju za prekršaje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare