SVEGA JE BILO, SVAKI PAR IMA KRIZE! Luna bez Marka u emisiji progovorila o trzavicama, majka Anabela podrška! 

Luna Đogani nedavno je bila u žiži interesovanja javnosti zbog priča da joj je brak sa Markom Miljkovićem na klimavim nogama, a sad se u emisiji Ognjena Amidžića pojavila bez jače polovine, ali sa majkom Anabelom Atijas.

Luna je odmah na početku otkrila da se bez razloga digla panika oko njihovog odnosa, zato što daju živote ko na tacni pa čim ih malo nema u javnosti odmah se stvaraju razne teorije.  

– Fanovi tu prave frku. Dajemo život na tacni, to je istina. Imaju pravo da prave razne teorije, da me je prevario, da me je tukao, da sam se preselila kod mame, svega je bilo… Sve je u redu, pozdrav za Marka, on nas sad gleda – kazala je Luna Đogani pa dodala da svaki par ima nku kruzu: 

– Imali smo krize, kao i svi, ozbiljnije ne. Dešavalo se mnogo toga, imali smo problema, trzavica, neću da lažem, ali ništa što nismo mogli da rešimo – navela je ona, pa je Anabela Atijas otkrila porodični problem.

– Otac mi je imao moždani udar, bilo je teško, išla sam kod njega. Odatle sam pravo došla kod Lune na rođendan, htela sam, jer 6 godina nismo slavili zajedno – navela je Anabela u emisiji. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare