SUNCE U OVNU, POČETAK NOVE EPOHE! Astrološkinja otkrila: Početak aprila sjajan za OVA 3 ZNAKA, ali će za druga 4 biti turbulentno

Mlad mesec u znaku Ovna dešava se upravo danas i donosi sjajnu energiju za nove početke koje ćemo iskusiti tokom cele godine.

Vrlo optimistična prognoza, saglasni su astrolozi, i kažu da u ovom periodu možete da razmišljate o ovom mladom Mesecu kao i o dolasku svežeg vazduha, koji nas vodi da razmišljamo drugačije i gledamo na stvari na potpuno nov način.

Da li će baš svima ovaj mlad mesec u ovnu doneti dobro otkrila je astrološkinja Gordana Dragišić za Kurir televiziju u emisjiji „Puls Srbije“.

– Moram da kažem da je Sunce ušlo u zodijački znak Ovna. To je jedna epoha. Sunce je time započelo novu životnu sferu, a samim tim je krenulo proleće.Zbog kvadrata u Marsu, ovaj period može se manifestovati prilično burno, samim tim vodite računa na polju komunikacije i nemojte započinjati nove stvari ukoliko niste rešili neku životnu situaciju – započela je Dragišić, pa nastavila:


– Početak aprila donosi jako lep i pozitivan period, tada će komunikacija ići glatko, izbalansiraće se međuljudski odnosi, mogu se započeti nove lepe emotivne priče, a naročito oni koji su rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca, dok će tada malo turbulentno biti za Bikove, Blizance, Rakove, Device… Recimo Jarac ulazi u jako lep period od 5. aprila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare