SASLUŠANA ŽENA KOJU JE PREBIO MUŽ HIRURG NA VMA: Ispričala tužiocu šta se sve dešavalo od početka janura do februara! STRAVIČNO

U nastavku postupka koji se vodi protiv N. O. (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušana oštećena, doktorova supruga.

Ona je danas, u potpunosti ponovila svoje tvrdnje, odnosno iskaz dat policiji nakon hapšenja supruga, kada je rekla da ju je muž od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je, navodno, nanosio teške telesne povrede, javljaju Novosti.

Takođe, tvrdila je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost.

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Podsetimo, pre oštećene, u Tužilaštvu su saslušani njen brat koji je potvrdio sestrine reči, policajac koji je bio na uviđaju, kućna pomoćnica, ali i prijateljica.

Ove dve svedokinje rekle su da im se pretučena žena žalila na muža, ali da ni jedna od njih nikada nije video da je on vređa ili tuče.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare