„OBOJE IMAJU PROBNU DOZVOLU“ Očevici nesreće na Čukarici opisuju kako je vozač udario troje pešaka, pa se zakucao u pekaru: „Izletela je, udarila ga u vrata i odbacila na trotoar“

– Udarila ga je u vrata i odbacila na trotoar – reči su očevica teške nesreće na Čukarici u kojoj su tri osobe povređene.

Saobraćajna nezgoda dogodila se na raskrsnici Trgovačke i Ilije Đuričića danas oko 9.20 sati, a prema nezvaničnim informacija,a tri osobe su povređene kada je automobil „opel astra“ sleteo sa puta i udario u izlog pekare.

Prema rečima našeg sagovornika, mladić koji je upravljao „opel astrom“ ima 20 godina i probnu vozačku dozvolu, a probnu dozvolu ima i devojka koja je bila za volanom „pežoa“.

– Na raskrsnici je došlo do sudara kada je devojka koja je vozila „pežo“ izletela mladiću koji je vozio „opel astru“, udarila ga je u bočni deo automobila i odbacila do pekare – objašnjava sagovornik Blica.

Prema njegovim rečima, „opel“ je završio na trotoaru gde je udario u tri pešaka – stariju ženu i muškarca i jednu mlađu osobu.

Povređeni su se, prema nezvaničnim informacijama, žalili na bol u nogama, a povrede koje su zadobili izazvali su delovi slupanih automobila koji su leteli na sve strane.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare