Nikad iskreniji Novak Đoković: Ove reči srpskog asa posle zabrane ulaska u SAD svi moraju da čuju! 

Srbin se oglasio povodom nemogućnosti da igra na turnirima u Sjedinjenim Državama

Novak Đoković je prokomentarisao svoju trenutnu situaciju i to što mu je onemogućeno da igra na turnirma u Americi. Srbin nije bio u mogućnosti da učestvuje na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, ali naš as ne menja svoje mišljenje.

– Ne, ne kajem se. U životu sam naučio da te kajanje samo sputava i u osnovi čini da živiš u prošlosti, a ja to ne želim da radim – rekao je Đoković u ekskluzivnom intervju CNN.

Novak od ovog ponedeljka više nije prvi teniser sveta.

– Takođe, ne želim da živim previše u budućnosti. Želim da budem koliko i u sadašnjem trenutku, ali naravno razmišljam o budućnosti, stvaram bolju budućnost. Zato čestitam Alkarazu. Apsolutno zaslužuje da se vrati na broj 1 – dodao je Srbin.

Ipak, ostaje žal što nije igrao u Sjedinjenim Američkim Državama.

– Šteta što nisam mogao da igram u Indijan Velsu u Majamiju. Volim te turnire. Imao sam dosta uspeha tamo, ali u isto vreme, to je svesna odluka koju sam doneo i znao sam da uvek postoji mogućnost da ne odem, a nadam se da će to trenutno stanje ili trenutna situacija promena za kasnije ove godine za US Open – istakao je Đoković.

Naravno, pomeno je i US open na kojem nije igrao prošle sezona zbog istih razloga koji su još uvek na snazi.

– To je za mene najvažniji turnir na američkom tlu. Stvarno želim da igram tamo, želim da budem tamo. Zapravo sam imao 2021. kada sam izgubio u finalu od Daniila Medvedeva, verovatno jedan od najboljih trenutaka koje sam ikada imao sa publikom u Njujorku i imao sam sreću da pobedim na tom turniru tri puta, igram mnogo finala – dodao je Đoković.

Tu je Novak aludirao na to da tog meča nikada nije bio miljenik publika.

– Iako sam izgubio taj meč, dobio sam mnogo ljubavi i poštovanja od ljudi i želim da se vratim i želim da se ponovo povežem sa tamošnjom publikom. Dakle, to je nešto čemu se radujem i nadam se da će se to dogoditi – podvukao je naš as.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare