STRAVIČNA NESREĆA KOD BUDIMACA Dete (4) ispalo iz vozila koje je palo na njega i usmrtilo ga: Pijani otac izazvao udes u kojem mu je poginuo sin

Županijsko državno tužilaštvo otvorilo je istragu protiv vozača (38) koji se tereti da je u pijanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj mu je poginuo sin (4), a supruga (33) teško povređena.

– Postoji osnovana sumnja da je 38-godišnji okrivljeni 18. novembra prošle godine oko 19 časova upravljao automobilom na županijskom putu broj 4105 iz pravca Podgorača u pravcu Budimaca u koncentraciji od 1,30 g/kg alkohola u krvi – navode tužioci.

U zaokretu je izgubio kontrolu nad vozilom i upao u odvodni kanal na severnoj strani kolovoza, a zatim na zelenu površinu koja razdvaja dva odvodna kanala.

Vozilo se više puta prevrnulo, pri čemu je dete ispalo iz vozila, a automobil je pao na njega. Dete je preminulo na mestu udesa, dok je žena zadobila teške telesne povrede (prelom torakalne kičme i grudne kosti, višestruki prelomi rebara).

Stravična saobraćajna nesreća na području Našića u Hrvatskoj šokirala je ceo region. Vozaču preti kazna od 15 godina zatvora.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare