Nakon tragedije kada je kamion „đubretarac“ pregazio ženu, oglasili se i iz „Čistoće“: Evo šta kažu o nesreći i vozaču

Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u Skojevskom naselju, u kojoj je ženu S. M. (58) pregazio kamion „đubretarac“, a ona potom preminula u Urgentnom centru, oglasili su se i iz JKP „Gradska čistoća“.

Kako navode, „nesreća u kojoj je vozilo JKP ‘Gradska čistoća’ usmrtilo pešaka, dogodila se van pešačkog prelaza, a sve okolnosti biće utvrđene policijskom istragom“.

Urađen i alko-test

„Kamionom JKP ‘Gradska čistoća’ upravljao je odgovoran vozač, koji u dosadašnjem radu nije imao nikakve incidente. Urađeni alko-test vozača je negativan, a vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled“, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Oni još dodaju da ekipe JKP „Gradska čistoća“ svakodnevno rade vrlo težak i odgovoran posao, ali se „nesreće nažalost događaju“.

Saučešće porodici

„Povodom teške nesreće koja se dogodila jutros u 6.35 časova u Skojevskom naselju, u Ulici Luke Vojvodića, JKP „Gradska čistoća“ izražava najdublje saučešće porodici nesrećno nastradale sugrađanke“, navode u saopštenju. 

Podsetimo, žena je prilikom udarca još davala znake života, prevezena je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde je i preminula.

UDARNA VEST.rs


Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare