ZBOG OVE TRAGEDIJE DRAGAN PETROVIĆ PELE OSEDEO JE PREKO NOĆI! „Javili su mi da je POGINUO pred početak predstave“

Glumac Dragan Petrović Pele prepoznatljiv je po svojoj sedoj kosi, a tek nedavno je otkrio da je zbog tragedije koja je pogodila njegovu porodicu osedeo preko noći.

Najgora vest zatekla ga je u pozorištu i to pred sam početak predstave.

– Saznao sam pred sam početak predstave. Bila je to sećam se ‘Kolubarska bitka’. Nije u to vreme bilo mobilnih telefona, neko je javio u pozorište. Pitao sam Mišu Janketića, pošto u toj predstavi on igra glavnu ulogu, a ja sam imao dve-tri scene, da li mogu da idem, da li može da igra bez mene. Kaže mi – naravno. Ulećem u neku krntiju od auta koji sam tada vozio i odlazim. Kasnije sam se osvestio. Imao sam 28 godina tada. I kada sam se vratio na Akademiju, vratio sam se kao sed čovek – ispričao je Pele.

Na pitanje kako čovek izdrži tako nešto iskreno je rekao da se u prvom trenutku ne oseća ništa.

– Izdrži. To je onaj mehanizam samoobmane. Isto je kao i kad se posečeš. To ne boli odmah, boli kasnije. Nalet adrenalila. U prvom trenutku ne osećaš ništa, onda kad se malo osvestiš osećaš bes pa tek onda tugu – rekao je Dragan Petrović Pele u emisji “TV lica kao sav normalan svet“.

Da nesreća ne ide sama svedoče i dalji gubici koji su ga pratili tokom života. Za bratom, preminuli su mu i roditelji.

– Prvo je poginuo brat, pa je umro tata, i na kraju je 2013. godine preminula i mama. Dok je tata bolovao sve vreme sam radio, išao sam na fakultet i igrao predstave, ali sam ih redovno obilazio. Kada se mama razbolela, mesec dana je ležala u bolnici „Sveti Sava“, gde sam odlazio svaki dan. Na dan sahrane igrao sam komediju. Malo je teško da se čovek „prebaci“, ali to je život – zaključio je Pele tada za RTS.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare