OSUMNJIČENI UBICA VLASNIKA MENJAČNICE IZRUČEN SRBIJI: Bojan iz Novog Sada uhapšen na granici Austrije i Nemačke pre 44 dana!

Novosađanin Bojan J. (44), koji je 2. februara uhapšen na granici Austrije i Nemačke, zbog sumnje da je 24. januara u Novom Sadu ubio Jovana Janićijevića (47), vlasnika menjačnice, izručen je juče Srbiji.

Kako je za Kurir potvrđeno iz novosadskog Višeg suda, očekuje se saslušanje osumnjičenog.

– Sumnja se da je motiv zločina koristoljublje. Naime, Bojan J. i žrtva su se poznavali i dugo sarađivali, a kobne večeri Bojan J. je pozvao Janićijevića da se nađu u Veterniku – podseća izvor Kurira i dodaje da je Janićijević ubijen sa 20 uboda nožem po celom telu.

– Posle svirepog ubistva, koje su zabeležile sigirnosne kamere sa obližnjeg objekta, osumnjičeni je žrtvi ukrao torbicu punu para i pobegao je. Uspeo je da pređe granicu i zaputio se u Nemačku, ali je na austrijsko-nemačkoj granici lišen slobode po poternici iz Srbije – objašnjava izvor Kurira.

Telo Jovana Janićijevića pronađeno je nekoliko sati nakon zločina pored njegovog automobila.

Kako je nakon hapšenja 2. februara saopštilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, osumnjičenom je određen pritvor po svim zakonskim odredbama i on je nakon izručenja i sprovedn u pritvor.

Kako smo ranije pisali, osumnjičeni Bojan J. je u Novom Sadu držao restoran brze hrane.

– Navodno, zbog problema sa kockom, upao je u dugove. Verovatno mu je zato trebao novac – ispričali su ranije naši izvori.

Ubijeni Janićijević je, prema rečima njegovih prijatelja, bio čovek koji mrava ne bi zgazio.

– Nikada nikakav problem nije napravio, a svima je pomagao – rekao je jedan njegov prijatelj i dodao da je on tek prošle godine otvorio lokal, ali da se decenijama bavio menjanem novca.

UDARNA VEST.rsнџгди

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare