NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 20. DO 27. MARTA! Mars nakon 7 meseci ulazi u Raka – Blizanci se oslobađaju TERETA, Strelčevima NOVI POČETAK, a evo ko donosi VAŽNU ODLUKU

Nedelja koja je pred nama donosi veliki astrološki preokret, jer nas očekuje mlad Mesec 21. marta u Ovnu, koji je povoljan za nove početke. Osim toga, Mars, planeta akcije, nakon sedam meseci, ulazi u Raka i donosi velike promene. Mars u Raku najviše će osetiti Rakovi, Ribe i Škorpije.

OVAN

Posao – Iako Merkur ulazi u vaš znak, najviše treba da vodite računa da ne donosite olako odluke zbog kojih biste mogli u aprilu da se pokajete. Od sredine nedelje stiže olakšanje, pa ćete imati bolji uvid u dešavanja na radnom mestu. Venera je u Biku, pa razmišljate da uložite novac u neki rizičan biznis, tako da budite oprezni.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam više hedonizma i uživanja sa osobom do koje vam je stalo. Partner će vas oduševiti nekim poklonom koji će vam značiti. Ukoliko ste slobodni, upoznačete osobu koja je finansijski stabilnija nego vi. Od kraja nedelje Mars u Raku doneće vam bavljenje porodičnim stvarima i stanom.

Zdravlje – Bolje.

BIK

Posao – Venera je ušla u vaš znak, što će se itekako osetiti na radnom mestu. Bićete u poziciji da organizujete posao onako kako vam odgovara, ali i da napredujete. Ukoliko čekate svoju poslovnu šansu, onda možete da očekujete novu poslovnu ponudu. Naglašeno polje Ovna ukazuje da imate puno tajnih neprijatelja, odnosno osoba koje vam rade iza leđa. 

Ljubav – Venera u vašem znaku ukazuje da je vreme za zaljubljivanje. Bićete emotivno otvoreniji prema osobama koje vam se dopadaju. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret koji može da vam promeni život. Ukoliko ste u braku ili vezi, moguće je proširenje porodice jer je dobar period za tako nešto.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

BLIZNACI

Posao – Merkur ukazi u Ovna, pa počinju dinamična dešavanja i na radnom mestu. Sve se ubrzava, a vi ćete biti skloni donošenju odluka preko noći. Nadate se da bi prijatelji mogli da vam pomognu u vezi posla ali zapravo treba da vodite računa da dobijete lažna obećanja. Mars konačno naredne nedelje izlazi iz vašeg znaka, pa prestaju tenzije koje osećate već pola godine.

Ljubav – Spremite se za zanimljiv susret i to preko prijatelja. Neko ko je konkretan i direktan će vam priviući pažnju. U fazi ste kada vam je druženje bitnije nego ljubav. Ovnovi će vam biti zanimljivi. Venera u Biku u polju tajni može da vam donese i tajnu ljubav.

Zdravlje – Poboljšanje.

RAK

Posao –  Ulazak Sunca i Merkura u deseto polje ukazuje da vam je posao centar dešavanja u ovom periodu. Imate šanse da dobijete povišicu ili napredujete u karijeri. Svi pregovori koje budete imali biće vezani za poslovne poduhvate. Imate velike ambicije, ali i priliku da ih realizujete.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam lepši period za ljubav. Iz jednog prijateljstva može da se dogodi ljubav, tako da se spremite za iznenađenja. Biće vam privlačni Bikovi i Ribe. U mnogo ste boljem periodu za ostvarivanje romanse.

Zdravlje – Dobro.

LAV

Posao – Ulazak Sunca u Ovna donosi vam priliku za saradnju sa inostranstvom. Finansijska situacija se popravlja, tako da se spremite za pozitivan preokret. U fazi ste kada ćete bolje biti organizovani i spremniji za nove poslovne poduhvate. Odličan je period za preseljenje radi posla.

Ljubav – Imaćete zanimljivo poznanstvo preko interneta. To će biti neko ko je fokusiran na posao, ali zainteresovan za dopisivanje preko društvenih mreža. Iako će biti potpuno drugačiji nego vi, kontakt će vam prijati. Ukoliko ste u braku, lep je period za zajednička putovanja.

Zdravlje – Bolje.

DEVICA

Posao – Planete u osmom polju su odlične za bilo kakva sponzorstva. Venera u Biku vam donosi bolji period za zaradu. Bićete spremni za donošenje brzih odluka. Na poslu prolazite kroz velike promene i spremite se za usvajanje novih navika na radnom mestu. Nije isključeno da ćete morati da odbacite stare načine rada.

Ljubav – Pred vama je krizni period u kojem lako možete da se razočarate u bliske osobe . Ukoliko ste u vezi imaćete krizu jer ćete morati da sagledate stvari realno. Ukoliko priželjkujete novi početak romanse, treba da imate u vidu da nije dobar period.

Zdravlje – Slabije.

VAGA

Posao – Venera u Biku ukazuje da se sve vreme dogovarate oko velikog novca koji vam je važan za posao. To je verovatno neko sponzorstvo za poslovni projekat i treba da se pripremite za prolongiranje. U narednoj nedelji imate veliku šansu da promovišete posao koji radite. Odnosno, pravi je momenat da postanete popularniji na osnovu svog rada.

Ljubav – Mars naredne nedelje ulazi u Raka, pa vaš fokus pomera ka porodičnim obavezama. Imaćete više briga oko rodbine ili jednog roditelja. U svakom slučaju partner će insistirati da više vremena provodite kod kuće. Ukoliko ste slobodni, Mars u Raku doneće vas poznanstvo sa osobom koja je ambiciozna.

Zdravlje – Osetljivo.

ŠKORPIJA

Posao – U narednoj nedelji ćete konačno početi da osećate pun intenzitet planetarnog uticaja iz marta jer i Mars ulazi u Raka. Konačno vam se vraća pokretačka energija, a poslovne ponude će stizati sa svih strana. Naglašeno polje Ovna ukazuje na nove poslovne šanse, ali i puno obaveza, tako da ćete imati malo vremena za sebe.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam susret sa nekim ko je poznat široj javnosti. To može da bude i poznanstvo preko društvenih mreža. Iako ćete biti okupirani poslovnim obavezama, biće i vremena za ljubav. Bikovi će vam biti zanimljivi.

Zdravlje – Odlično.

STRELAC

Posao – Venera u Biku donosi vam novi početak na poslu. Planete u Ovnu vam odgovaraju, pa će biti naglih preokreta kojima se niste nadali. Veoma ste kreativni i zbog toga treba da se usudite da radite nešto novo. Moguće je da ćete dobiti priliku da radite nešto što više odgovara vašem senzibilitetu. Saradnja sa Bikovima i Ovnovima je izvesna.

Ljubav – Merkur u Ovnu donosi vam poznanstvo na mestu javnog tipa. Iznenada možete da se zaljubite u osobu koja je sportski tip. Isto tako od naredne nedelje možete da očekujete i flert na poslu. Osoba u znaku Bika će vam pokazati svoja osećanja.

Zdravlje – Odlično.

JARAC

Posao – Planete u Ovnu ukazuju da se nalazite na prekretnici između dva puta. Mnogo obaveza ćete završavati iz svog doma, a nije isključeno da dobijete projekat koji ćete raditi dok ste kući. Pred vama je nedelja u kojoj ćete doneti odluke koje će uticati na tok 2023. godine.

Ljubav – Venera u Biku donosi vam više zabave u životu, pa se spremite za izlaske i koncerte. Na mestu za zabavu ćete imati poznanstvo sa jednom osobom koja je hedonista, ali tačno zna šta hoće u životu.

Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA

Posao – Naglašeno treće polje ukazuje na važne poregovore u narednoj nedelji. Mlad Mesec u Ovnu doneće vam bitan dogovor ili odluku koja će promeniti vašu budućnost. Vreme je za nove odluke i pregovore koji će vam se isplatiti u narednim mesecima. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav – Sunce u Ovnu donosi vam dopisivanje. To je neko ko je konkretan i ima zanimljive predloge. Ukoliko ste slobodni, možete preko noći da uletite u novu romansu. Svakako će vas neko oduševiti konkretnim rečima.

Zdravlje – Dobro.

RIBE

Posao – Istaknuto drugo polje donosi vam šansu da ostvarite veliku zaradu. To može da bude i bolje plaćen poslovni projekat. U svakom slušaju ako ste čekali bolji period za zaradu, on je konačno stigao. Ukoliko planirate da ulažete novac, ne bi bilo loše da se posavetujete sa jednim Bikom.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam flert preko poruka. Imaćete dogovore o ljubavnom susretu. Ukoliko imate partnera, ne bi bilo loše da isplanirate kraće putovanje. Neko će vas obasipati lepim porukama.

Zdravlje – Osetljivo.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare