ČAMAC POTONUO NA DNO DUNAVA? Za nestalim muškarcima traga veliki broj pripadnika MUP

Jedinica za bezbednost na rekama od sinoć traga za Milošem M.(37), Nenadom T. (38) i Milanom N. koji su sinoć oko 21 sat ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta.

Na čamcu su bila četvorica muškaraca, prijatelji koji su bili da roštiljaju, a nakon prevrtanja samo je Mane K. (37) upeo sam da se spasi.

– On je uspeo da ispliva nedaleko od konobe Renata Grbića. Nakon toga je prevezen u Urgentni centar. Pošto se oporavio on je, navodno dao policiji izjavu – rekao je izvor Informera. 

Kako smo saznali od jutros za nestalima tragaju pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, ronioci Žandaremrije, pripadnici sektora za vanredne situacije, prijatelji i rođaci nestalih muškarca.

 Pretraga se obavlja na vodi, u vodi, ali i na obali reke Dunava. Sumnja se da je čamac u kom su bili oštećen i da je potonuo. Otežavajuća okolnost je to što je Dunav izuzetno opasna reka i pun virova. Sa druge strane, u vreme kaad su bili na reci bio je jak vetar i kada se sve to spoji pitanje je dokle su mogi da stignu iako su plivali nakon prevrtanja – objašnjava naš sagovornik i dodaje da, niko od onih koji tragaju za muškarcima, ne gubi nadu da će se negde pojaviti živi.

Prema njegovim rečima iz tog razloga se traga na obalama gde su angažovani pripadnici Sektora za vanredne situacije. 

 Do sada nema ni traga od čamca, te se sumnja da je potonuo. Ronioci žandarmerije pretražuju dno reke i to će raditi dok im uslovi dozvoljavaju – rekao je naš sagovornik.  

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare