„UHAPSIĆE ME U UTORAK“: Dramatično obraćanje Donalda Trampa 

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp tvrdi da će biti uhapšen u utorak zbog navoda da je platio porno glumici Stormi Denijels da ćuti o njihovoj navodnoj aferi.

Trampovi advokati navodno su platili Denijelsovoj da ćuti pre šest godina, a njujorški tužioci razmatraju da li ima osnova za podizanje optužnice, prenosi Daily Mail.

Tramp je na svoj medijskoj platformi rekao da će kancelarija tužilaštva na Menhetnu da ga uhapsi u utorak zbog ovih navoda.

On je rekao da je reč o političko motivisanoj akciji jer je, kako tvrdi, priča o njegovom novcu „stara“, i pozvao je svoje pristalice na proteste.

Takođe je pozvao svoje sledbenika da protestuju zbog navodne optužnice.

– Vodeći republikanski kandidat i bivši predsednik SAD biće uhapšen u utorak sledeće nedelje. Protest, vratimo svoju zemlju – naveo je Tramp velikim slovima u obraćanju pristalicama na mrežu Truth.

Tramp je ponovo naglasio da nije počinio nikakvo krivično delo. Naveo je i da je kampanju protiv njega u velikoj meri finansirao Džordž Soroš.

Stormi Denijels je tvrdila da je imala aferu s Trampom 2016. godine i da je primila 130.000 dolara kako bi to prećutala tokom njegove predseedničke kampanje 2016. godine.

Njen advokat rekao je u sredu da se njegova klijentkinja sastala sa tužiocima Menhetna i da je spremna da svedoči na svakom suđenju kao svedok.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare