TUGA, PREMINUO ŠAMPION SLAGALICE! Srbija se oprašta od jednog od najpopularnijih učesnika kvizova, Radoljuba Vranića Roćka 

Radoljub Vranić Roćko, jedan od velikih ljubitelja kvizova u Srbiji, dugogodišnji učesnik gotovo svih formata koji se emituju na RTS-u, preminuo je nakon teške bolesti.

Kvizomani su poslednji put imali prilike da ga gledaju u kvizu „Stigni me ako znaš“, gde je svojom harizmatičnom pojavom i znanjem do samog kraja držao epizodu neizvesnom.

Vest o njegovoj smrti na društvenim mrežama podelio je Dušan Macura, bivši košarkaš i jedan od najpoznatijih kvizomana u zemlji.

„Bio je veseli dečak u telu odraslog čoveka, veliki znalac i Šampion, drugarčina kakva se samo poželeti može, svoj poslednji nastup odigrao uveliko znajući najtežu dijagnozu po vrelom letnjem danu od 40 stepeni i opet umalo trijumfovao!!! Na sve ovo bi rekao, ne zajebaji brate Macura Borac i junak do poslednjeg trenutka!

Radoljub Vranić – Roćko (1964 – 2023)

Zbogom brate Roćko, zbogom druže moj“, napisao je Dušan.

Publika će Radoljuba najviše pamtiti po epizodi kviza „Potera“ iz vremena kada je tragač bio Uroš Đurić, kada je vrlim znanjem, doprineo da ekipa od tri takmičara sa sobom ponese 489.000 dinara. Tom prilikom Vranić je u nekoliko navrata svojim brzim odgovorima vraćao Đurića korak unazad.

Pored kvizova „Potera“ i „Stigni me ako znaš“, Radoljub će ostati upamćen i kao pobednik najpopularnijeg kviza u Srbiji, „Slagalica“ u kojoj je kao šampion izašao iz takmičenja u 73. sezoni kviza.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare