OVO JE NJEN POTPUNI FIJASKO! Zvezdan postavio Anđeli TRIK PITANJE, odgovor je FRAPANTAN! Da li je ovo njen KRAJ?! (VIDEO) 

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić već nedeljama unazad iznose prljav veš iz vanbračne zajednice.

Ana je u više navrata priznala da ju je Zvezdan tukao, fizički i psihički maltretirao, a Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić uopšte ne mari za te priče.

Na mrežama je sada isplivao snimak razgovora Anđele i Zvezdana, a tom prilikom je Zvezdan postavio njoj nekoliko pitanja, a njeni odgovori su šokirali sve.

– Šta ćeš ti sa mnom? Šta ako je Ana u pravu za sve što je rekla? – pitao je Zvezdan.

– Niko od nas neće znati šta se dešvalao između vas dvoje. Da je sve istina ja nikad ne gledam na to na taj način, ja u tebi mogu da probudim nešto kontra od onog što je u tebi budila Ana. Sa tobom sam smirena, ti u meni budiš mir. Zbog tebe sve ovo radim iz ljubavi. Bila sam drčna i bezobrazna pre tebe. Ja ću i najgoru istinu da podnesem, samo nemoj da me lažeš. Istinu ću da priznam i da je najgora i najbolja. Tako je kako je. Želim da budem sa tobom. Ako je to ovako izgledalo kao što sad izgleda, bio je katastrofalan odnos – rekla je Anđela.

– Ona se prodala zbog para, mi smo imali svađe, ali to nije bilo ovako kao što je sada ovde u rijalitiju – rekao je Zvezdan.

Anđela Đuričić
foto: Printskrin/Instagram

„Bože me sačuvaj šta ona priča“, „Bože pomozi“, „ti si bruka za ženski rod“, samo su neki od komentara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare