NARKO-TENISERKA OSTALA BEZ ADVOKATA Tinejdžerka u pritvoru zbog 8,5 kg droge, sad NEMA KO DA JE BRANI 

Beograđanka Jelena M. ( 19) maturantkinja srednje škole i teniski trener koja je uhapšena početkom nedelje dana kada je policija u „smartu“ koji je vozila pronašla 8,5 kg droge, ostala je bez advokata.

Advokatica Katarina Đorđević potvrdila je informaciju i otkrila da joj majka teniserke otkazala punomoćje iz materijalnih razloga.

– Da, majka Jelenina mi je rekla da nemaju novca da me plate i otkazala mi je punomoćje. Ja sam posetila Jelenu u pritvoru i ona mi je rekla da su joj otac i majka rekli da je više neću zastupati i da joj je zao zbog toga – rekla je advokat Đorđević za Republiku.

Podsetimo, pretres kola nekadašnje šampionke Srbije u konkurenciji do 14 godina, izvršen je u naselju Kumodraž, i tom prilikom je u gepeku kola otkrivena crna sportska torba sa 20 paketa marihuane. Osim crne torbe u gepeku smarta je bilo više teniskih reketa, a u smartu na mestu suvozača je bio tinejdžer star 17 godina.

Tvrdi da je torbu dobila od NN lica

Nijedno od njih se nisu opirali prilikom hapšenja i Jelena je policiji odmah rekla da je teniski trener i da ona i mladić zatečen u autu sa njom idu sa Kopaonika gde su joj torbu dala NN lica da poveze nekome u Beogradu ko je bude zvao.

Rekla je da nije otvarala torbu i da joj je rečeno da su unutra lične stvari, saznaje naš list od izvora bliskog istrazi, piše Blic.

Ona je iz Kumodraža policijskim kolima odvedena na saslušanje u SBPOK zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga .

Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu Jelena M. nije iznela odbranu jer je odlučila da se brani ćutanjem u ovoj fazi postupka.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare