DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART: Ovnove čeka veliki račun, dok se Škorpije bore sa nervozom 

OVAN

Jedna osoba vam nudi pomoć, ali vi niste sigurni koji su njeni motivi i oklevaćete da li da pomoć i prihvatite. Mogućnost da neplanirano potrošite veću sumu novca. Osoba iz prošlosti je ponovo uzdrmala vaš svet. Može doći čak i do tajnog susreta.

BIK

Ponuda koja je vrlo primamljiva, ali niste sigurni da li je povoljna po vas. Pokušajte da ne odlučujete na brzinu. U emotivnom segmentu – u mogućnosti ste da se ponovo susretnete sa bivšim partnerom. Verovatno nećete moći da odolite.

BLIZANAC

Nervozni ste zbog razgovora koje morate obaviti. Koliko god se pripremali, bojite se da ćete u odsutnom trenutku izgubiti koncentraciju. U emotivnom segmentu – mogućnost neočekivanog kontakta sa osobom koju dugo niste videli.

RAK

Odličan momenat da napravite odlučujući korak sa nekim poslovnim saradnikom. Ne ustručavajte se da iskažete svoje mišljenje. Sagovornici će lako prihvatati vaše predloge. U emotivnom segmentu – flertovanja i zanimljiva dešavanja.

LAV

Prosto ćete oduvati argumentima svakog sagovornika. Teško onima koji vam se nađu na putu, jer nemate nameru da se zaustavite. Ambicioznost je naglašena. U emotivnom segmentu – pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

DEVICA

Ne propuštajte da obavite ono što imate od obaveza, jer je izvesno da bi vam to u kraćem narednom periodu moglo doneti poslovnu problematiku. Jake strasti prema jednoj osobi i verovatno je da ćete se prepustiti i uleteti u avanturu.

VAGA

Pokušajte da se snađete u okolnostima koje će biti previše naelektrisane za vaš ukus. Ako ne dobijete nečiju podršku, ne odustajte. Ima još dana za megdana. U emotivnom segmentu – prosto ste opijeni jednom osobom.

ŠKORPIJA

Nervoza je više nego primetna. Pokušajte da ne dozvolite drugima da vas ometaju i skrenu od vaših obaveza. U emotivnom segmentu – teško odolevate nekome koga često viđate. Sve više razmišljate o ovoj osobi – obuzeti ste strašću.

STRELAC

Saradnici će biti nervozni i sa „kratkim fitiljem“, pa pokušajte da ne potencirate na lošoj atmosferi. Prilagodite se, ukoliko je to moguće. Okrenite misli ka ljubavi, jer ovo može biti izuzetan dan po ovom pitanju. Aktivirajte se, maksimalno.

JARAC

Nemojte dozvoliti da vas neke okolnosti ili pak neke kolege danas izbace iz takta. Ukoliko su oni nervozni, ne dozvolite da to prenose na vas. U emotivnom segmentu – malo tenzije sa voljenom osobom se lako može preokrenuti u strast.

VODOLIJA

Prilično ste nervozni i trebalo bi da vodite računa da nekim nepromišljenim i impulsivnim postupkom ne napravite problem u poslovnom segmentu. Što se emotivnog dela tiče – okruženi ste zanimljivim ljudima i varnice „vrcaju“ na sve strane.

RIBE

Neke informacije su pristigle i dovele do toga da se unervozite. Nema razloga za tako nešto, vaše su pozicije stabilne. Sačekajte da vidite u kom pravcu će situacija ići nadalje. Jake mogućnosti da vas kontaktira neko od bivših partnera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare