DARKO: BIO SAM U GRUPNJAKU SA 15 ŽENA! Lazić šokirao priznanjem: PLAĆAO SAM PROSTITUTKE I SNIMAO S*KS! 

Pevač Darko Lazić šokirao je sve priznanjem o svom s*ksualnom iskustvu u kojem je probao intimne odnose sa 15 devojaka, a plaćao je i prostitutke.

Folk pevač priča da je u dvadesetim bio pravi avanturista i da je želeo da isproba mnogo toga u seksu.

Pevač kaže da je nakon svakog nastupa u inostranstvu koristio priliku da ispuni neku od brojnih seksualnih fantazija.
– Čovek koji nije platio seks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta! Spavao sam i sa crnkinjama, i baš su dobre u seksu. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam… – kaže Lazić i dodaje da je potrošio brdo novca na seks-egzibicije:
– Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim.

Oženio sam se
Kaća i ja uživamo u ljubavi, venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Na leto pravimo svadbu- kaže Darko.

Lazić kaže i da se više puta snimao tokom seksa, ali tvrdi da nikad te snimke nikome nije slao.
– Ne postoji žena i muškarac koji se makar jednom nisu snimali tokom seksa, pa tako i ja! Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u seksu –priča Darko s osmehom i nastavlja:
– Osim toga, imam poštovanja prema devojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima.

Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Čovek koji nije platio seks s prostitutkom nije sav svoj. Snimao sam se i te klipove sam čuvao u telefonu, nikad ih nisam nikome slao niti se hvalio drugarima, priča Lazić

Pevač kaže da je prestao da broji sa koliko žena je spavao.– Sigurno sam bio sa više od 350 žena! Kad sam stigao do 300, prestao sam da brojim –priča Lazić i napominje da nikad nije bio sa transvestitom:
– Nikada nisam spavao sa nekom trandžom, makar ne da ja znam!

Zaljubio se

Lazić za Informer otkriva da se već venčao sa Katarinom, ali da veliku svadbu planira tek na leto.– Kaća i ja uživamo u ljubavi. Venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Živimo u Novom Sadu i toliko se volimo da bi nam bilo svejedno i da smo u kolibi ili na nekoj klupici u parku. Na leto ćemo napraviti svadbu i to će biti opštenarodno veselje! – završava priču pevač.

Smršao 109 kila, ide na
operaciju zatezanja kože

Darko Lazić kaže da će uskoro ići na operaciju zatezanja kože, nakon što je smršao čak 109 kilograma! Pevač je pre tri godine imao 169 kilograma, zbog čega je išao na operaciju smanjenja želuca i otad je naglo izgubio kilažu.
– Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti – kaže Darko.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare