ŽESTOKO JE NAGRABUSIO! Sada je i ZVANIČNO – ABA liga sve POTVRDILA, evo kako je Lesor BRUTALNO KAŽNJEN!

U okviru 21. kola ABA lige, snage su odmerili košarkaši Crvene zvezde i Partizana, a pobedu na tom meču odneo je tim Željka Obradovića, i to nakon čudesnog preokreta.

Ipak, pobeda Parnog valjka ostala je u senci nemilih scena koje su nastale po završetku meča, kada je centar Partizana, Matijas Lesor udario košarkaša Crvene zvezde, Filipa Petruševa.

Proteklih nekoliko dana o toj tuči je konstantno brujala cela Srbija, večiti su „ratovali“ saopštenjima, a mnoge je zanimalo kakvu kaznu će dobiti Matijas Lesor.

Lesor je kažnjen sa TRI MEČA PAUZE I 10.000 EVRA.

Čekala se odluka ABA lige, a komesar takmičenja Milija Vojinović, nekadašnji sudija, poručio je da je sve u rukama disciplinskog sudije Hrvoja Vidana.

„Kao što procedura nalaže, taj slučaj, kao i sve ostalo što se dešavalo u poslednjem večitom derbiju, ali i svim ostalim utakmicama 21. kola, sada se nalazi u rukama Hrvoja Vidana. Sigurno ne bih dao sebi za pravo da prejudiciram njegove odluke ili na bilo koji način utičem na njih, ali imam puno poverenje u njegov sud i rad“, rekao je Vojinović za „Novosti“.

A sada, dileme više nema, te je od strane ABA lige izdato i zvanično saopštenje, pa je Matijas Lesor kažnjen sa ……..

KK Crvena zvezda je juče obavestio javnost da je i zvanično podneo krivičnu prijavu protiv Matijasa Lesora zbog nasilničkog ponašanja i udaranja Filipa Petruševa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare