PRETUČENA ŽENA HIRURGA USKORO DAJE IZJAVU Zakazano saslušanje u Tužilaštvu 

U nastavku postupka koji se vodi protiv Nikole Ostojića (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu I. O. (42), u porodičnoj kući u Zemunu, početkom nedelje zakazano je saslušanje oštećene u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaju „Novosti“ iz izvora bliskih istrazi. Ona je, nakon hapšenja, muža rekla da ju je suprug od početka januara do početka februara, u više navrata, šutirao nogama u telo i glavu, udarao rukama i raznim predmetima. Tada joj je nanosio teške telesne povrede.

Takođe, navela je i da ju je muž davio kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao. Poslednji put, povrede su joj nanete u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomljena su joj 4 rebra i leva laktična kost.

Operisana na VMA

Zbog povrede ruke, operisana je na VMA, i njen oporavak dobro teče.

Podsetimo, pre ove ključne svedokinje, istovremeno i žrtve incidenta, u Tužilaštvu je saslušan njen rođeni brat. On je potvrdio sestrinu tvrdnju da ju je muž maltretirao i rekao da o nasilju svog zeta nad sestrom ima posredna saznanja, odnosno da mu je ona, u više navrata slala SMS poruke u kojima se žalila. Brat tvrdi da poseduje te poruke i da će ih dostaviti Tužilaštvu na uvid.

O slučaju hirurga koji je osumnjičen da je brutalno pretukao I. O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu oglasilo se ranije Treće osnovno javno tužilaštvo u kom je saslušan.

Branio se ćutanjem

– Nikola Ostojić uhapšen je 2. februara od strane PS Zemun po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva zbog sumnje da je od početka januara do početka februara u više navrata svoju suprugu šutirao nogama u telu i glavu i udarao rukama, te je udarao raznim predmetima kojima joj je naneo teške telesne povrede, davio je kablom, čupao za kosu, pretio, ponižavao i vređao, a povrede joj je naneo u predelu glave, butina, vrata, trupa, ruku, polomio joj je 4 rebra i levu laktičnu kost i naneo teške telesne povrede. Osumničeni se branio ćutanjem – saopštili su iz tužilaštva.

Pre brata oštećene, svoje iskaze su dali policajac koji je bio na uviđaju. Takođe i kućna pomoćnica i prijateljica I. O.

Nikola Ostojić se, inače, od trenutka hapšenja, nalazi u pritvoru, koji mu je početkom meseca produžen. On je, u prvom trenutku odbio da iznese odbranu u Tužilaštvu, ali se u međuvremenu predomislio i biće saslušan nakon što izjavu najpre da njegova supruga.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare