PEVAČICA ANA NIKOLIĆ NA INSTAGRAMU O JEZIVOM NASILJU U MIRIJEVU: Ovim rečima osudila prebijanje nage devojke na terasi (FOTO)

BEOGRAD – Pevačica Ana Nikolić oglasila se na svom Instagram storiju povodom jezivog slučaja nasilja koji se dogodio u Mirijevu kada je partner pretukao devojku koja je pokušala da se spase tako što je naga pobegla na terasu.

Muškarac P. R. koji je uhapšen zbog sumnje da je emotivnu partnerku zlostavljao i mučio, vukao je za kosu i udarao, pre više od 20 godina ubio je Zorana Tomovića u Beogradu.

Ana Nikolić
foto: Instagram/ananikolicofficial

Muškarac P. R. koji je uhapšen 11. marta u Beogradu zbog sumnje da je zlostavljao i mučio svoju emotivnu partnerku M. K., tako što je brutalno pretukao, vukao je za kosu kada je gola pokušala da pobegne od njega kroz terasu, a potom nastavio da je muči i kada je došla policija, bio je osuđen za ubistvo Zorana Tomovića 2000. godine.

Tomović je ubijen 29. oktobra 2000. u Borskoj ulici, a prema pisanju medija, P. R. je tokom suđenja priznao da je on pucao u momka i to zbog sukoba oko droge. Navodno, i tada je kao i sada u svojoj odbrani pominjao blokatore koje je koristio, pošto se leči od zavisnosti. Tada je izjavio da se lečio od zavisnosti od droge, a posle prebijanja M. K., navodno je rekao da je iste lekove koristio zbog alkohola.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare