DŽALA I BUBA ZVEZDI GRANDA URADILI ALBUM PA JE ISPALILI! Hitove dali Maji Berović , pevačica progovorila, otkrila detalje SUKOBA

Maja Berović objavila je album „Viktorija tajna“ 2017. godine, a stvaraoci albuma bili su bosanski reperi Džala i Buba.

Maja Berović
foto: Printscreen

Nakon šest godina ekipa Kurira došla je do saznanja da su te pesme prvobitno bile namenjene nekadašnjoj učesnici „Zvezde Granda Naidi Bešlagić.

Naida je svoju karijeru započela u pomenutom muzičkom takmičenju 2015 godine a od Granda je dobila dve pesme. Nakon toga pevačica je stupila u kontakt sa bosanskim reperima i poželela da joj oni urade album prvenac. Tada su krenuli u saradnju i Bešlagićeva je početkom 2017. godine objavila duet sa Bubom Korelijem kao uvertiru za planirani album koji je trebalo da izađe na leto.Međutim, u međuvremenu su se pevačica i reperi pokačili pa su njene pesme završile kod Maje Berović i postale ogromni hitovi.

Pozvali smo Bešlagićevu koja je potvrdila naše saznanje.

– Istina je da sam ja sa Imperiom imala neki plan i dogovor što se tiče moje karijere i mojih pesama, ali na kraju nije do toga došlo jer su nam se razišla mišljenja i nisu me ispoštovali što se tiče nekih drugih stvari – rekla je Naida.

Naida Bešlagić
foto: Instagram

Podsetimo, album koji je na veliku sreću došao u ruke Maje je ujedno i projekat sa kog je njena karijera i muzički pravac dobio novi smisao i njenu karijeru drastično promenio. Hitovi koji su se izdvojili su „Harem“, „Ruski rulet“,“Broj“, „Nisam normalna“, „Mala lomi“, „Balmain“, „Proleće“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare